englezi.net

englezi.net
Englezi.net - sve o engleskoj Premijer ligi

23 Feb 2014

Mančester junajted dovodi Gindogana


Uprava Mančester junajteda radi na tome da od naredne sezone u svoje redove dovede Ilkaja Gindogana iz Borusije Dortmund. Kao deo tog transfera, Šinđi Kagava bi trebalo da se  vrati u svoj bivši klub.

Iako se za Gindogana interesuju Real Madrid, Arsenal i Čelsi, Mančester junajted je navodno najveći kandidat za njegovo dovođenje.
Na Old trafordu su spremni da od naredne sezone naprave značajne promene u igračkom kadru. Posle ove sezone, koja se već sada može označiti neuspešnom za standarde na koje su "crveni đavoli" navikli, najavljuje se da će nekolicina starijih igrača napustiti klub, ali da će Dejvid Mojes imati budžet od oko 100 miliona funti da renovira sastav.
Menadžer Mančester junajteda smatra da je Ilkaj Gindogan jedan od najboljih veznih igrača u Evropi i dobro će se potruditi da ga dovede. I dalje se govori da bi na Old traford trebalo da dođe i Toni Kros iz Bajerna. Prethodnih dana su se pojavile glasine da je Edison Kavani još jedna meta Junajteda.
Ukoliko transfer Gindogana bude realizovan, engleska liga će ostati bez Japanca Šinđija Kagave, koji nije uspeo da se situira i ostavi dublji trag na Ostrvu.
Inače, Mančester junajted je ove nedelje prebrinuo jednu veliku brigu kada su u pitanju transferi. Naime, Vejn Runi je produžio ugovor i time stavio tačku na spekulacije o tome da će napustiti ekipu engleskog šampiona. Nema sumnje da je reč o velikom pojačanju, s obzirom na to da je reč o jednom od najboljih igrača koje engleska liga trenutno ima.

No comments:

Post a Comment